Iväg och jobba lite

Igår var jag och Markus i  Åkersberga på Tw party. Det var några andra mammor där och deras små. Alla äldre än Markus. Jag vet inte vad det var men igår var han verkligen gnällig. Så fort någon annan bebis började låta så grinade han. Han brukar inte vara så med andra. Men det kommer ju fler tänder och han är ju lite förkyld så.
Idag ska jag iväg och putsa lite fönster. Faster Liinda ska ta Markus en stund. Hon kommer hit och pluggar och har koll på honom.
Näh nu måste jag kila...Höres

Och så var det måndag igen.

Markus är förkyld plus att det är en tand som spricker ut nu. Han är ganska gnällig. Ska ta lite frisk luft med honom sen och gå en promenix. Det kan nog vara bra. Jaha nu gnäller han igen. Inte har man tid till att skriva nåt.

Hej så länge

Utbildning

Igår var jag på utbildning på systembolagets huvudkontor i Stockholm. Det var jättekul och givande men det kändes som massa information skulle in och att det var korta raster så igår kväll var jag helt slut. Jag åkte hemifrån sju och kom hem sju. Man är ju inte van direkt...Puh. Jag fick betalt för utbildningen så det känns ju bra.
Såg Anitra Steen där också, hehe.
David och Markus var på Rönninge By med täbys Öppna Förskola. Inez och Linda var ju självklart med. De hade en trevlig dag med massa frisk luft och fint väder.
Idag är Markus förkyld, han snorar och hostar. Gnäller lite då och då. Lilla plutten.
Jag kanske ska in till Vaxholm ikväll och kolla på eurovision song contest med tjejerna. Får se om David och Markus följer med. Det beror ju lite på hur Markus mår.


Slapp dag

Idag har vi mest slappat. Hade tänkt ta en promenad till Vaxholm men det blev inge av det. Jag tog hand om lite tvätt och disk medan Markus sov sen var vi ute på gräsmattan och busade. EN slappardag helt enkelt.
Imorgon blir det av till Systembolagets huvudkontor på utbildning. Det ska bli kul. Fast man lär ju bli trött. 8.45  till 17 ska det hålla på. Man är ju inte direkt van.
Snart börjar kvalet till eurovision song contest. Jag gillar inte Perelli och tror inte hon har så stora chanser om hon kommer till final. Hejade på Sanna Nielsen faktiskt även om inte ballader är min starka sida.

Träningsvärk

Ha, igår fick jag David och träna. Vi motionscyklade lite och jag hoppade hopprep sen lyfte vi lite tyngder. Jag är öm i låren och i magen idag. Ikväll blir det ingen träning, måste vila en dag iallafall. Så kör jag hårt imorgon istället.
Idag ska vi ut till en tjej i vår föräldragrupp som bor på resarö. Det ska bli trevligt. Kanske är det sista gången jag kan gå på nåt sånt där innan 1 årskalaset. Jag börjar ju jobba nästan heltid nu redan i juni.
Ikväll är det utbildning med vinprovning på bolaget. Ska bli kul.

//mammatillmarkus

Vår älskade son

image64

Jaha fint väder det blev då

Vi var ute i 45 minuter sen började det regna så vi skyndade hemåt. Presis när vi kommit innanför dörren så börjar det tokhagla så det bara smäller överallt och till råga på det så började det åska presis ovanför oss. Hela huset dånade. Nu regnar det bara lite grann och ingen åska. Annars skulle jag inte sitta här. Vi har varit med om ett blixtnedslag som tagit ut alla teknikvaror här hemma, det får räcka.
Markus fick snabbmakkisar, korv och broccoli till lunch. Mums!


Fint väder

Oh idag är det äntligen fint väder så det blir en långis sen med Markus. Jag har träningsvärk sen igår. Pumpade lite och hoppade hopprep. Var är alla muskler sen fotbollstiden? Lillskrutten vaknade halv sex i morse...oh suck.
Nu sover han en sväng, inte så konstigt. Han har sprungit omkring med gåvagnen hela morgonen. Han tycker det är jättekul. Så vänder han sig alltid om och tittar på mej med ungefär utrycket. Titta vad duktig jag är och så fortsätter han. Hehe sötis.

Måste bara skriva om min underbara son också

Ett nej för min nio månader son är Jättespännande och betyder att han definitivt kommer göra tvärtom. Så om jag säger nej Markus du får inte gå dit, ja då ska han självklart gå dit. Han öppnar alla skåp han inte får öppna( måste skaffa spärrar) Vi är tvungna att ha badrumsdörren stängd numera för annars går han direkt in och ska rota i kattlådan så fort man vänder ryggen till.
Tänk att han är så smart redan. Lilla busfrö!! Men han är ju bara för härlig våran lilla älskade plutt.

Måste också nämna att vi inte kan ha kattens vattenskål på golvet heller. Han har vält ut den ett antal gånger...Åh va roligt allt i livet är=)


Traderaträsket

Åh...jag har sålt 4 objekt på tradera nu och jag vill bara sälja mer!! Mest för pengarna men också för att det är spännande och se vad man kan få för bud.
Har så svårt att bestämma mig om jag ska lägga ut mina replayjeans eller inte. Dem är uppsydda efter mej, men det finns säkert flera korta tjejer där ute. Men sen har jag ju lite hopp om att kunna gå ner så att jag en dag kan ha dem i igen. Oh vet inte...Just nu känns det som no chance.
Har hittat lite tröjor och så också som jag funderar på och sälja. Syrran hade några jeans som jag ska sälja åt henne.
Jag är helt enkelt fast i traderaträsket=)

En ny kamera!

Oh va jag är glad!! Min kära teamleader i tupperware gav mig en rekryt till vecka 20 vilket innebär att jag fick 2. När man har 2 st rekryter i vecka 19 och 20 så fick man välja på en platt-tv och en ny kamera. Självklart tog jag kameran då våran håller på och sackar ur. Tvn var bara 19 tum och jag vet inte var vi skulle ha den så det gjorde valet ganska lätt. Plus att jag får två väskset. Annars skulle jag bara fått ett för min ena rekryt.
Så nu är målet att sälja över 18000 i sommar så jag får åka till festival=)

nåt annat som är roligt är att jag redan första veckan i juni börjar jobba heltid på systembolaget. Eller jag kommer få 3-4 dagar i juni och 5-6 dagar i juli.

*glad*

Bakis

Hörrni goa vänner. Idag är jag f-n lite bakis. Jag var på Kabben igår!!:) Åkte in till byn och träffade Karen där. Vi var på en fest hemma hos en kompis till David. Lite lustigt när D inte ens var med. Det blev ett par öl och K lurade i mig shots. Eller man kan ju inbilla sig att hon lurade i mig iaf. Hehe
Sen bar det ner på kabben. Det var ganska lugnt där, inte så mycket folk men helt okej för mig som typ aldrig är ute. Så om det inte räckte med det så blev det efterfest också.
Trefärjan hem så ja, jag är lite sliten idag. David jobbar, känns ganska trist då jag hade velat se på film och äta godis.
Sååå trist väder idag också så det blir nog ingen promenad som jag hade tänkt och ta med lillplutten.

Kramar

Veckan som gått

Jaha då är det helg igen. Jag jobbade lite i tisdags och i onsdags och hjälpte syrran eftersom Jenny åkt till Turkiet. Puh vilken pärs. Slitsamt värre och oj va otränad man är.
Igår så träffade jag och markus Andrea och Isabel, vi gick på silltruten och fikade och sen shoppade vi loss lite i Vaxholm. Blev lite nya kläder till Markus. Ja jag vet, vi har dåligt med pengar men eftersom vi krängde xboxet för 1600 så tänkte jag unna min son lite nya kläder=)
Imorgon ska jag jobba, då är David ledig och på söndag jobbar han. Vi är typ aldrig lediga tillsammans men det lär väl visa sig på kontot sen med en massa pengar:)

Markus ligger och sover nu så jag har egentligen inte tid och sitta här. Borde ta hand om all tvätt.

Hej svejs

Vackert väder


Vilken värme vi fick här igår då. Det var otroligt varmt på vår altan och helt vindstilla dessuttom. Jag och Markus var ute i 2 timmar på morgonen sen blev det nästan för varmt för honom. Han vill ju inte heller hålla sig i skuggan. Maskrosorna ville han smaka på också, hehe. Aldeles gul under näsan blev han.
Jag var så slut igår. David skulle kommit hem vid halv fem, fem som vanligt men kom hem vid halv sju. De hade varit jättemycket folk i vaxholm så han körde ut 160 mat på bara några timmar.
Idag skulle han egentligen varit ledig men blev inkallad för och jobba några timmar om det smäller på som igår.

Nu har Markus 3 tänder, den tredje har inte sprängt ut ordentligt ännu. Tror det är en fjärde på gång i överraden också. Så han är ju lite gnällig nu den lilla krabaten.

Jag fick reda på häromdagen att jag ska åka på kurs på systembolagets huvudkontor. Betald utbildning!=)
Ska bli så kul.

//MammatillMarkus

Dagens Vin

Masi Valpolicella, 6998, 83 kr

Ett av mina favoritviner. Lätt och bara dricka i sällskap eller till pasta med fläskfile, buffé osv.


Äntligen så fungerar det!

Internet har hållt på strula här hemma. Det lägger av hela tiden, fungerar i tio minuter och sen loggas man ut. Tror det är routern som inte funkar som den ska. Ja iallafall så har det inte blivit nåt skrivet här. Jag var på väg förut men sen när jag skulle posta så hade internet lagt av och mitt dokument hade inte sparats. ORKA!

Som att det är de enda som strulat på sistone...vi har fuktskada i vår källare. Massvis med getingar på vinden. Inga pengar osv.... Jaja. Vi är friska och mår bra. Lyckliga över att vi har varandra iallafall. Vårt hus har blivit värderat till 2,7 miljoner..köpte det för 2,3 så det är ju kanon. Om vi ska göra om så kommer det höjas ytterligare. Hädanefter ska vi spara,spara och spara så vi får vårat drömkök=)

RSS 2.0