Grrr

Näh det blev inge jobb för mig den här gången, jag får ta nya tag, har hittat några intressanta annonser jag tänkte söka till. Ska sätta mig med det i helgen nån gång tänkte jag.
Ska åka iväg och hämta Markus från dagis nu. Mysigt med helg!! Undrar bara vad man ska hitta på....
Ja nåt kul ska vi väl göra, eventuellt ska markus få träffa Erik lite på söndag.
Det var ett tag sen nu.
Ha en bra helg!

Höstväder och jobb

Ja nu var det dags att slå ordentligt med höst! Nu vill jag verkligen åka till ett varmare land, jag som inte tål kyla utan trivs som fisken i vattnet i värmen.
Men med det behöver man ju pengar och den fronten är inte så bra tyvärr.
Markus min lilla sångfågel som han numera är, ja han sjunger jämt, antingen är det "lilla katt" eller "lilla snigel akta dig", han kan också klämma till med pippi långstrump men det är mest ohörbart vad han sjunger då.
I morse fick jag väcka honom för att hinna med allt som behövdes hinna med innan jag skulle åka iväg. Jag har nämligen varit på arbetsintervju idag.
Ikväll ska vi mysa bara han och jag när pappa åkt iväg för och spela match, undrar vad vi ska hitta på...
Men iallafall arbetsintervjun gick bra, jag var nervös men det släppte sen. Jag har ingen känsla överhuvudtaget om jag kommer gå vidare. Det återstår och se. Men *hoppas*!
Jag tänkte slänga iväg lite nya arbetsansökningar imorgon iallafall, det börjar bli tight om tid nu, snart står jag utan arbete och studier.
Min älskling började på nytt arbete igår och han är så nöjd med det, tänkte jag ska köpa lite skumpa och bjuda på någon god middag för bara han och mig nån dag men det får bli när jag också har arbete med säkerhet så har vi dubbelt och fira=)

Tjing

Kärlek

090909 så gifte sig min söta Cissi med hennes Björn.
Det var ett utebröllop och började med att Björn kom flygande i helikopter, stackarn är höjdrädd, se där va man kan göra för sin käraste.
Sen när vi alla satt samlade, eller jag stod ju som brudtärna. Cissi kom gående med sina tre döttrar(ett bonusbarn) och sin pappa. Jag ser i ögonvrån hur Björn börjar gråta.
Cissi hade en jättefin, kortare vit klänning. Hon stod och skakade hela ceremonin och det såg ut som hon skulle ramla lilla pluppis.
Vigseln var jättefin, prästen asskön och jag anade tårar i ögonen hos några. Tjejerna skötte sig exemplariskt nedanför mig. Förresten så hade jag en lila lång klänning som passade mig väldigt bra och tjejerna hade små elfenbensvita klänningar och lila band i håret och klänningarna. Sötisar!
Anneli, Cissis storasyster hade tillsammans med Jonte fixat och trixat olika saker för kvällen och de gjorde det kanon. Fast Anneli hade nog skött mest tror jag.=)

Efter vigseln gick vi tipsrunda och drack lite skumpa och åt snittar. Cissi och Björn var iväg och fotade sig. Buffé och dricka serverades vid cirka halv sex. Cissis pappa fick börja med att hålla lite snyfttal. Anneli meddelade mig att det var min tur snart så jag försökte klunka i mig vin, hehe. Det gick bra, jag var så nervös men det gick som jag ville.
Kvällen fortsatte med dricka och tal och sen tårta och kaffe. Paret fick leka lite lekar och öppnade lite bröllopspresenter ganska sent. Vi gav ett Matteusfat, tycker dem är så himla fina.
Min syster kom och hämtade oss vid tjugo i elva så hann vi med halv tolvan hem, lagom berusade och trötta.


Det pirrar

Det pirrar inför morgondagen, då ska jag stå brudtärna för min underbara vän Cissi som gifter sig.
Jag sydde upp klänningen som jag ska ha igår. Just nu känner jag mig grå och trist och kommer säkert inte alls vara nöjd med hur jag ser ut imorgon men det får vara som det är.
Nu ska jag ta itu med en tenta.

Tjing

Vilka idioter det finns...

Igår fick jag flera telefonsamtal och blev hotad. Usch, va läskigt det var. Jag tänker inte ta upp varför och hur det kommer sig, det var inte riktat till oss egentligen. De hade fått tag i fel nummer men ändå så känns det inge kul när någon ringer och säger massa dumma saker.
Man blir på något sätt mer försvarsvillig när man har barn. Jag skulle kämpa in i det sista för att försvara Markus och jag insåg igår att skulle jag få chansen att slå ner en person som hotar mig och Markus skulle jag lätt kunna göra det. Va läskigt egentligen, men det är väl så det är med moderskänslor.

Spelade fotbollsmatch igår. Vi vann med 5-3 efter ett jäkla kämpartag. Så härligt.
Idag har dagis stängt, D är hemma för jag ska sitta och plugga till tentan och in till centrum en sväng för att köpa bröllopspresent.

Tjing

Lördag och förkylda

RIngde in till jobbet och sjukskrev mig idag. Ja, jag är inte sååå sjuk med Markus är jätteförkyld, täppt i näsan och han hade lite feber i morse. Skulle egentligen lämnat honom hos moster Anne och kusin Minna men det känns inte rätt. Tänk om han hade blivit sämre under dagen. Nu verkar han någorlunda pigg iallafall, han står och diskar i köket. Det tycker han är jättekul=)
David jobbar som sagt hela dagen, långis och ikväll skulle vi ätit kräftor hos Anne. Det verkar bli fint väder så vi ska nog försöka gå ut lite iallafall.

Tjing

Trist

Just nu är Sverige på väg att förlora mot Norge verkar det som. Det är som vanligt, vi har alltid för höga förhoppningar om våra svenska lag. Va trist säger jag bara.
Markus har presis somnat och jag har suttit och pluggat ett tag nu men orkar inget mer just nu. Tänkte försöka ta mig en titt på Mamma Mia, den ska gå på kanal plus.

Tjing

Jobb?

Ska det vara så svårt att hitta ett jobb? Jag tror att jag sökt på 50 stycken eller något senaste veckorna, det är bara viking som hört av sig ännu.
Jag är förresten med i deras vikariepool, men det har inte blivit några tillfällen till att hoppa in ännu. Nästa vecka har jag tenta så det blir plugg hela dagen idag.
Vi ska ju på bröllop på onsdag och på torsdag ska jag jobba så det blir att skriva tentan på tisdag.(har till på torsdag på mig).
Sitter och funderar över ett tal som jag ska hålla för Cissi och Björn. Har kommit på lite, vill att det ska vara roligt och inget dramatiskt över det hela.
Klänningen som jag ska ha på mig måste sys upp och jag funderar om jag ska göra en slits på den också.
Jag skulle vilja färga håret innan också, hoppas syrran kan hjälpa mej med det.

Jag önskar lite bättre väder till nästa vecka! Bröllopet är ute så det får gärna vara sol=)

Uppe med tuppen

Markus kom in och väckte mig vid 6. Gäsp. Sen skulle han ligga och pussa mig med sin snoriga näsa och klappa mig på huvudet=). Han tjatar om att han ska få se sin film Mamma Mu. Det är absoluta favoritfilmen. Hehe.
Nu har Markus börjat gått på pottan och kissat. Han har gjort det några gånger men det är fortfarande klagomål från hans sida när man tar av blöjan. Nähhh, blöja, blöja säger han. Är inte alls nöjd över att vara utan.

Tjing

September

Jag håller på med ett projektarbete i skolan som tar upp ganska mycket tid. Jag har dessutom en annan kurs som jag läser, plus att jag försöker städa hemma och hinna jobba lite grann. De här senaste veckorna så har jag haft jätteont i magen. Tror det är magkatarr, antagligen av stress och oro. David har inte haft någon tur med jobb, han går här hemma arbetslös just nu, eller den här veckan arbetar han extra som kock.
Vi har då ingen tur med ekonomi just nu, vi har börjat prata om att flytta. Fast jag känner att ska vi flytta så vill jag ifrån Vaxholm.
Kanske till Norrtälje någonstans. Det här vädret gör mig så deppig, älskar solen och avskyr mörkret. Jag drömmer mig bort till Thailand eller Vietnam, men vet att det kommer nog dröja många år innan vi kan åka tillbaka dit och det gör mig ännu deppigare.
I november så fyller min mormor 80 år, vi har börjat prata om att bo på hotell i Valkeakoski men vi har ju inte direkt råd till det. Men det känns som att det är viktigt att åka dit, man vet aldrig ju. Hon börjar bli till åren och det är inte så ofta man ses.
Glömde att berätta att jag har varit och sett på Harry Potter med Karen. Den var superbra! Jag längtar till de sista filmerna nu.
Förra helgen var vi på fest på barnens ö och firade Johanna, Linda och Tessan. Det var jättetrevligt. Det är inte så ofta man åker iväg på fest nuförtiden.
Näh nu ska jag plugga.

Tjing


RSS 2.0