Det blir inget kalas

Vi har inget kalas för Markus på söndag som vi hade tänkt. Pengar finns det inga och David ska iväg och spela match. Vi bjuder släkten på måndag kväll istället.

Semester!

Nu så äntligen får jag lite ledigt! Vädret är toppen tycker jag, inte för varmt och inte för kallt. Solen skulle gärna kunna få titta fram lite mer så man får jobba på brännan men annars är det bra.
Idag har vi varit på barnkalas och firat Isabel som fyller 2 och Emilia som fyllde 2 år igår. Det var helmysigt. Tänk att det är 2 år sedan plus lite till som vi lärde känna varandra på FL. Andrea(Isabel), Linda(Emilia) och Linda(Vilda), sen är ju såklart Linda, Inez mamma med men hon och jag har ju känt varandra sen vi var barn.
Linda och Vilda var inte på kalaset idag, vilket var tråkigt, skulle vart kul att få träffa henne med. Hon är gravid ska få här i augusti, september tror jag. Inez ska ju också bli storesyster=) Tror hon kommer få en liten bror. He he.
Det var iallafall super att träffa tjejorna och alla barnen och deras storasyskon. Papporna struntar jag i;)
De har blivit så stora barnen och snart är det dags för vår lilla Markus att bli 2 år också.

Näh nu är det dags att kolla in being human som går på ettan, skön serie.
So long!

Ingen sommar utan regn

Hej svejs.

Håller på och storstädar hemma, det är så tråkigt, men skönt att få det gjort.
Markus är i Velända hos mormor och morfar. Jag jobbar imorgon och sen åker vi dit på lördag och får träffa honom igen. Va tyst det blir hemma utan vår lilla plutt.
David har försökt och få Markus och gå på pottan den här veckan men det går inge vidare, det kissas lite här och där.
Jag blir så nere av det här vädret, det känns mörkt och kallt, ingen sommar alls.
Förra veckans värme blir bortglömd när det är så här. Trist, hoppas det är lite värme vecka 31 och 32 då vi har semester.

Äntligen ledig

Idag har jag äntligen varit ledig. Jag har jobbat sjukt mycket och det har varit sjukt mkt på jobbet så jag har typ varit jättetrött. Jag har inte orkat göra något hemma knappt som jag tänkt göra. På söndag är jag ledig igen och då ska vi åka på kalas.
Idag har jag, D och M badat i vår nya pool. Det var jätteskönt. Äntligen så blir det lite svalare. Jag skiter i om det blir dåligt väder nu eftersom jag inte har semester förrän vecka 31 och 32. Då får det gärna vara fint väder=)
För övrigt så är jag jäkligt trött som jag nämnt tidigare, asocial och tråkig. Ska jobba fem dagar i veckan framöver.
Har klämt in träningar och fika och massa annat där också.
Kramis

RSS 2.0