Pluggar=)

Nu är det tredje dagen jag pluggar. Jag har börjat med personaladministration och programhantering (microsoft office)
Man blir helt slut av att banka in så mycket information i det lilla huvudet man har.
Markus går på dagis som vanligt och jag brukar hämta honom halv fyra ungefär nu när jag pluggar.
I helgen som var hjälpte vi Anne och flytta sina grejer. Hon har inte inflyttning förrän första december så vi fick stuva in grejerna i ett förråd. Hon och Minna ska bo hos Jenny och Christer så länge tills det är dags att flytta in.
I söndags Åkte vi iväg till Andrea i Älvsjö. Jag har rensat ut min garderob och tog med mig massa kläder i storlek small och extrasmall. Medan David och Martin tog hand om barnen så gick jag och Andrea ut på en promenad och körde lite Wii fit. De bjöd på jättegod mat, grillad kyckling och fläskfile. Mums.

Den här veckan blir det mest plugg. Vi ska försöka städa lite hemma i helgen. Jag jobbar på fredag men det är den enda dagen jag jobbar, nästa vecka jobbar jag 3 dagar och går på kurs på måndagen. Ikväll ska jag ha tupperwaredemo i Vallentuna. Så det finns grejer att göra alltid.

Hej svejs.

Aj aj ont

Idag har jag grym träningsvärk i rumpan och benen. Plus att jag har ont i magen också. Eftersom bilbatteriet på vår bil är kass så gick jag till dagis igår med Markus. Sen tog jag en omväg hem i rask takt och körde lite bodypump hemma med skivstången. Utfall känns kan jag tala om. Sen fick  jag gå och hämta honom också.
Så imorse med bultande träningsvärk tog det mej 35 minuter att gå och lämna Markus på dagis.
Han blev förresten stucken av en geting på näsan min lilla plutt på dagis i förrigår. De ringde och frågade om han visat överkänslighet mot getingar förut men det har han ju inte. Det var ett pyttepytte litet märke på näsan som man knappt skulle märkt om man inte visste att han blivit stungen.
För övrigt går det jättebra på dagis. Han blir jätteglad när han kommer dit och busar med fröknarna varje dag. Han är en liten rymmare tydligen så de får hålla stenhård koll på honom. Han försöker ta sig in vid alla öppna dörrar och en dag hade han smitit in till köket. Hehe

I söndags var Andrea och Isabel, Linda Wahlström, Linda och Inez och Linda med Vilda här. VI åt en jättegod brunch som jag hade gjort.=) Sen var vi ute i solen och Andrea knäppte massa kort på de små. Alltid lika trevligt. Markus var jättetrött så jag fick lägga honom i vagnen när vi var ute och han somnade efter 5 minuter.
I helgen ska vi åka hem till Andrea. Jag har rensat ut lite kläder som hon ska få titta på. Mest i xsmall och smll. Sånt som jag kanske inte nånsin kommer kunna ha. Det tar bara onödig plats i garderoben känner jag. Skulle jag nu mot all förmodan gå ner så mkt får jag väl köpa nya kläder:)

Om 5 dagar börjar plugget. Måste säga att jag är väldigt nervös. Främst för att jag oroar mej för inlämningsuppgifterna då jag känner att jag inte är särskilt bra på att uttrycka mig skriftligt. Jag har ju inte pluggat på ett par år. Hur skriver man en uppsats nu igen? Får väl ta hjälp av Bosse, Davids pappa eller Linda och Elias. De är ju inne i den biten nu.

Hej svejs

YES!!

Igår fick jag bekräftat helt att jag kommit in på kursen. Wieeeeeeeeeeee! Så glad just nu.
Dessuttom jobbade jag på bolaget i arninge igår. Butikschefen där frågade om jag ville fortsätta att jobba extra sen även när Vaxholms butiken öppnat. Åh det vill jag ju gärna göra. Det betyder att jag kommer jobba ungefär 2 gånger i veckan, vilket är superbra sen när jag pluggar.
Idag har jag varit iväg och levererat massssssssssa Tupperware. Jag har fortfarande lite kvar och lämna. Känns ibland som man jobbar mer än vad man tjänar in fast det är å andra sidan väldigt kul.
Näh nu ska jag städa undan lite medan Markus sover.

hej svejs.

Onsdag...inge jobb idag heller

Jaha, jag hade hoppats på att få åka iväg på jobb idag men har inget hört. På fredag jobbar jag på SB i arninge iof men det räcker ju inte att bara jobba en gång i veckan.
Skolan börjar inte förrän måndag den 20 oktober, dvs om två veckor så det hade varit smutt att jobbat lite innan. Kommer troligtvis inte ha tid att jobba mer än 2 dagar i veckan sen.

Igår så hämtade farmor Markus på dagis efter lunch och hade honom ända tills på kvällen. David försökte bada honom men han ville bara gå ur baljan hela tiden. Konstigt, han brukar verkligen älska att bada. Sen gjorde jag välling och han fick vid tjugo över sju ungefär. Han somnade på en gång innan han ens druckit upp allt. Lilla plutten.
I morse vaknade han vid 6, måttligt roligt. Han hade hunnit blivit trött när jag lämnade han på dagis. Lilla Paula kom och mötte Markus i dörren. Jag tror det är en liten flört där på gång. Hehe. Apropå Paula så har vi fått hem både hennes byxor och skor vid 2 tillfällen. Vet inte om personalen tycker att Markus passar i rödrosa byxor och brunrosa skor=)

Det blir en liten promenad senare idag. Igår var jag bara på en halvtimmes promenad. Ikväll ska jag spela innebandy så jag får lite motion. Jag har fortfarande träningsvärk i armarna efter i måndags.

Fjällen

Vi funderar på att åka till fjällen nu i vinter. Nån gång emellan 26 e december och 12e januari eftersom jag har skoluppehåll då. Skulle vara såååå mysigt att få lite snö för en gång skull. Å andra sidan behöver jag jobba också men jag får ju inte tjäna mer en viss slant i månaden ändå. För 3 år sen var jag i Åre över nyår och det var så himla mysigt och roligt. Drömmer mej bort....=)

Men sen så är jag ju en solmänniska och längtan efter att åka till värmen är egentligen större än att åka till fjällen men jag har ju lovat D att nästa resa blir till fjällen. Så har vi den gjord kan man ju börja planera en utomlandsemester:)

Träna träna träna

Nu ska jag banne mej ta tag i saken och träna ordentligt. Förra veckan började jag på innebandyn, ska upp på onsdag också. Igår cyklade jag på motionscykeln och imorse var jag ute 45 min rask prommis och 15 min styrketräning. Puh...Nu jäklar!


Markus säger

Markus är 14 månader och kan nu säga

*Mamma
*Pappa
*Lampa
*Mjau
*Tack
*Titta
*Tittut
*Bajs
*Kiss
*Nej
*Aj


RSS 2.0