Åh frånvaro

Upptäckte nu att det var länge sen som jag skrev. Men med det här fina vädret blir det inte så mycket dator. Vi har varit ute nästan varje kväll efter jobb, skola och dagis. Så härligt! Både jag och David tränar ju fotboll nu och det tar upp tid. Markus mår bra och är en glad liten grabb som vanligt. Han säger så mycket nu, det är så himla roligt att ha en konversation med honom. Han berättade för pappa idag att en humla flugit över huvudet. Eller uvet som han säger. Sen tog han min bh idag och sa mammas tutte. LOL.

Helg och kalas

I fredags jobbade jag och efteråt så bakade jag bullar på kvällen. De hann inte bli klara innan Markus gick och la sig men han tjatade om bullar hela tiden minsann. Sen påskhelgen så tjatar han om godis också. Vi brukar inte ge godis, han har fått nån chokladbit vid några tillfällen men i påskas fick han chokladhare, smarties och bilar. Godis är det första han tjatar om på morgnarna, hehe, skrutten.
På lördagen fick Markus följa med faster Linda och elias till Rönninge by och titta på djuren där. Jag och David städade lite sen på kvällen grillade vi revben och bakpotatis och drack öl. Markus sov över hos farmor och farfar så vi åkte in till hamnkrogen en sväng. Romantiskt sätt att fira 3 år på, hehe.
Idag har vi haft kalas här, jag fyller ju år imorgon så passade på att ha lite idag. Gjorde tårta i morse och bjöd på bullarna och småkakor och kaffe.
Vi satt ute allihopa i solen, jätteskönt, men det blåste en del idag tyvärr.
Jag fick en kaffebryggare, biocheckar, älgsmycke, rökelse, nagelkit, blommor, en odd molly tröja och 2 amaroneviner=)
Av David ska jag få fotmassage.
Vår diskmaskin har gått sönder så vi måste köpa en ny. Det går väl loss på cirka 5000 kronor så jag klarar mig utan present från honom.
Nu ska jag fixa mina naglar lite med nagelkitet som jag fick från Tim och Marika.


Onsdag 15 april

Påsken är över och ännu en "arbetsvecka". Vi har arbetat i trägårn hela påsken medan Markus har sprungit runt och rotat och förstört=) Det blev en middag hemma hos farmor och farfar i lördags också. Jag var supertrött och lite bakis så kanske inte var något trevligt sällskap. Markus fortsätter att vara förkyld. Han snorar och hostar. Tänkte att nu när våren är här så slipper man alla basiluskerna, men icke.
De senaste dagarna har han varit lite kinkig när man lämnat honom på dagis. Han grät lite i morse. Det är mycket mamma nu eller pappa.
På lördag ska jag kanske spela match!:) Men det blir nog att sitta och nöta gamla avbytarbänken och hoppa in lite då och då. Men det är roligt iallafall.

Långfredag och trevligt sällskap

Marika, Mira, Tim och Erik var över och grillade idag. Vi grillade laxspett och Tim och Marika hade fläskkarrè som de grillade. Supergott! Markus och Erik lekte som tokar och M somnade säkert 10 minuter efter de hade gått hem.  Nu håller vi på att oljar verandan hemma. Jag är jättetrött, ska sova sen när vi är klara tror jag. Vi har varit och handlat mat också idag.
Imorgon ska jag jobba och sen blir det av till att äta påskmat hemma hos farmor och farfar. 
Tjing tjing


Skärtorsdag och spöregn

Jag och Markus är hemma och gör inget särskilt. Vi skulle gå in till Vaxholm idag och träffat upp Marika, Erik och Mira men det har spöregnat konstant här. Lite regn kan man ta, men inte när de öser så här. Kan inte skriva så mkt, Markus pockar på min uppmärksamhet.
Har iallafall mitt gamla nummer nu igen om de är nån som missat det. Har bytt till 3.
Ikväll ska vi åka handla mat, men nån påskmat blir det inte. Måste försöka tänka nyttigt.
Kram


Underbara vår!

Nu tror jag att den är här för att stanna. Krokusar, narcisser, tussilago och blåsippor överallt. Solen skiner och jag har blivit brun:) Please stay!

Tråk

Sitter och har tråkigt... Tvn funkar inte, eller de är nån störning hos telia tror jag. För bilden hackar. David är och tränar fotboll och Markus sover.
Jag har ont i kroppen, känns som jag klagar hela tiden men så är det, hehe. Var ute och krattade löv och rensade i rabatterna och slängde massa skräp idag. Puh.
Imorgon har jag lovat Dani att följa med på push n lift. Kommer vara slut i kroppen redan när jag kommer dit:)
Apropå mitt mobilnr, jag har bytt till 3 och ska få mitt gamla nummer tillbaka=) Men vet inte när de kommer igång bara.
Nya mobilen ligger och laddar, sweet.
Imorgon är de första vägningen i viktklubb, men jag tjuvvägde mej idag. 61,3 kg. Vet inte om de kan stämma, får väga mig imorgon igen men det innebär isåfall att jag gått ner 2 kg på bara en vecka.
Vet ni va jag saknar, en helkväll i Uppsala:) De är nog ingen som fattar men A kanske gör de, hihi. De var så länge sen jag var ute nu. Måste komma iväg snart.
Tjing

Så ännu en helg

Idag jobbade jag och imorgon jobbar jag också, i stort sett är hela april fylld med arbete fredag och lördag. Så inga lediga helger. Men däremot jobbar jag onsdag och lördag nästa vecka så torsdag, fredag, söndag och måndag blir lediga dagar med Markus. Mysigt!
Markus är förresten snorig. Åhh va trött jag blir på alla dessa sjukdomar! Vet att jag inte är ensam om det efter att ha läst i några av mina vänners bloggar. Tänk om man hade fler barn som dessutom var sjuka.
Jaja, jag har iallafall träningsvärk. Var uppe på fotbollsträning igår och det var en tuff dag på jobbet med mycket att plocka upp och många kunder så mina armar, ben och axlar ömmar. Men det är ju härligt:)
Imorgon ska David och Markus åka på teknikmässa med Tim och Erik, hehe. Jag tänker passa på att röja lite i trädgårn när ja kommer hem.
Förresten så har jag ett annat mobilnummer nu. Det är ett kontantkort så jag messar inte ut det till alla, man får ta reda på det själv om man är intresserad.(snåljåpen Marie har talat).
Nä nu är det dags att knoppa.
Våriga kramar!!


Onsdag 1 april

Hej och hå va tiden går. Det är redan april! Mars bara sprang igenom känns det som. Imorgon blir Markus 20 månader:)
Han börjar bli så stor den lilla pojken. -Mamma, vill kaka, sa han igår. Vad ville du ha, sa jag. Kaka! Hehe. Söt.
Nu har både mormor och farmor åkt på maginfluensa också. Jag skyller på David eftersom det är han som varit sjuk längst, Han har blivit bra först nu.

Igår så tränade jag och David fotboll, inte tillsammans alltså. David tränade halv sju till åtta och jag från åtta till halv tio. Puh, snacka om att man har ont i kroppen idag. Men det känns kul att vara igång igen. Blir träning för mig imorgon igen, måste köra hårt nu, man blir ju inte yngre direkt=)


RSS 2.0