Måndag

Tyvärr är jag fortfarande förkyld. Blir så himla irriterad på denna förkylning som inte vill ge med sig. Dessutom har jag råkat på tandvärk. Stackars mej.
I lördags jobbade jag på systembolaget i arninge. Det var kul och gick så där. Det är verkligen en helt annan grej att jobba i en självbetjäningsbutik. Men det var lätt att lära sig kassasystemet. Synd bara att vi inte kommer få samma system i vaxholm. Förstår inte varför de inte kan satsa på det när de bygger en helt ny butik.
I fredags kväll var jag ute och tog en öl med tjejerna. Alltid lika trevligt. Jag har tjatat på David att han ska hitta på något också. Det har varit mycket jobb för hans del och sen när han kommer hem trivs han bäst i soffan, inte konstigt när man är trött men man måste leva lite också.
Snart ska jag ut på en promenad. Måste verkligen försöka skärpa mig med motionen. Jag kan vara jätteduktig ena veckan och slarva nästa vecka. Det ger ju inget resultat alls.
Igår var vi och hälsade på Marika, Tim, Erik och lilla Mira. SÅÅÅ söt hon var den lilla krabaten. Väldigt livlig och pigg var hon. Men hon gjorde inte mycket ljud ifrån sig. Man har ju nästan glömt att vår lille son skrek mest hela tiden när han var så där liten.

Den här veckan blir det 4 tupperwaredemos och jobb på fredag. Lite pengar till kassan=)

Sjuka igen

Jaha då var vi sjuka igen då, det är väl tredje gången sen Markus började på dagis. Han har haft feber, hostat och snörvlat sen i fredags. Själv vaknade jag jätteförkyld igår. Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag spelade innebandy turnering i helgen med systembolaget. Det var jätteroligt. Inte för att jag är så bra, men det är kul med bollsporter.
VI kom iallafall trea så vi tog bronset. Wiieeee. Sen på lördag kväll var det mat och vin på kursgården på skarpö.
Igår skulle jag egentligen träffat vännerna från familjeliv men vi var ju sjuka och fick ställa in. Trist. Man hinner inte med att träffa så många nu längre så man vill ju ta varje tillfälle i akt.
VÅr dator har varit lite knasig så det är därför jag inte skrivit på ett tag nu. VI måste omformatera den. Suck.
Idag har jag varit på kurs med systembolaget. Egentligen skulle jag skrivit kontrakt med nya jobbet också men eftersom markus är sjuk så fick inte han gå på dagis idag så jag och david byttes av efter min kurs. Imorgon ska jag på intervju på ytterligare ett jobb och på torsdag ska jag skriva kontraktet på det andra jobbet.
Hoppas bara nu att jag kommer in på utbildningen jag sökt. Blir väldigt besviken annars.
Markus går på dagis 30 timmar i veckan nu eftersom jag är arbetslös, men from torsdag så är jag inte det längre så han kommer gå 40 timmar från och med vecka 40. Och på lördag jobbar jag första dagen på en självbetjäningsbutik, arninge. Sen kommer jag jobba cirka 4-5 gånger där innan vi öppnar i Vaxholm igen.

Hej hopp så länge=)

RSS 2.0