Ny önskelista

Här kommer Markus nya önskelista inför jul.

*Lastbilar
*Traktorer
*Bilar, gärna Rorri om det är barnvänligt nog=)
*Tröjor i storlek 98
*Strumpor i strlk 25
*Nattpyjamaser
*Böcker
*Glömskligheter med Pettson och Findus
*Säng-vet att några på min sida kommer sponsra till det
*Tjockare vintermössa-tror att vi kommer köpa det
*Kalsonger
*Sparpengar

Ännu en kväll

Ja nu är det ännu en kväll då jag och Markus varit ensamma. David har varit iväg och jobbat med kompisens golv. Jag har småtittat på fotbollsgalan nu sen Markus somnade men jag känner mej inte särskilt intresserad. Har tagit hand om lite tvätt, disk och gjort eld i kaminen. Imorgon måste vi nog dammsuga lite, kan kännas skönt om det är rent när vi kommer hem från Finland.
Markus somnade tidigt(tidigt för honom är halv åtta). Jag har pratat med dagis om att de måste få upp honom tidigare på dagarna för att han somnar så sent ibland. Fördelarna med det är att jag ju ofta kommer hem sent så det kan vara roligt att få träffa honom innan sovdags.
I morse såg jag fram emot en hel pysseldag hemma men blev inkallad till Arninge för ovanlighetens skull. Jag jobbade bara till kl 16.15 idag vilket var otroligt skönt då jag jobbar till kvart över sex imorgon och på onsdag. På torsdag jobbar jag till 17 och blir upphämtad efter jobbet och så åker vi direkt till båten.
Vi måste hinna med att packa, städa lite och andra smågrejer innan torsdag. Kul, jag har lite resfeber fast vi bara ska åka till Finland med färja, hehe.
Det ska bli roligt att få träffa stora släkten igen och visa David och Markus hur det är där. Jag tror att David kommer gilla det, goda korvar, bastu och kyla...=)

NÄ dags och gå och lägga sig, imorrn blir det upp och jobba.

Hej så länge...

Lördagsmys

Har jobbat idag trots min förkylning. Känner att jag inte har råd att vara utan. David har åkt iväg och "jobbat" lite med en kompis golv så jag och Markus har varit ensamma ikväll. Vi har lekt med duplo, lagat mat, tittat lite på pettson och findus och busat massa. Han är så tokig min lilla plutt, han ska dra upp min tröja och "prutta" på magen, hehe. Han är bra i ögonen nu. Skönt för honom, kan inte vara roligt att ha ögoninfektion en hel vecka och bara umgås med mamma och pappa=)
Mr E, vår egen lilla familjedoktor, är det okej att vaccinera sig även om man har ont i kroppen och i halsen, fast ingen feber? Tror vaccinet är slut i Vaxholm ändå och skulle komma in till på tisdag. Jag jobbar på tisdag, onsdag och torsdag visserligen men kanske kan få dispens för att gå iväg och vaccinera mig. Någon som verkligen borde vaccinera sig är David. Jag tror han har varit sjuk två gånger på 4 år. Bra immunförsvar, javisst, men han har nog inget skydd mot influensa eftersom han inte haft det på flera år, han vet inte om han har haft det någonsin.
Jag hade ju i vintras, samt att jag har haft en riktig influensa med 41 graders feber när jag gick i gymnasiet.
Kommer inte ihåg vad de kallade den influensan, undrar om det ger lite skydd mot Nya influensan?

Nu ska jag kolla lite på Körslaget samt gå kolla om Markus somnat, han verkar inte vilja sova ikväll.

Tjingeling!


Önskelista

Snart är det jul så här kommer min första önskelista inför jul!

*Ett bidrag till en ny säng, min börjar bli för liten.
*En traktor
*Böcker
*Kläder
*Sparpengar
*En sångcdskiva
*Bilar(Rorry är roligt)
*En snowracer(men det tror jag mamma och pappa köper)
*Pennor

Ögoninfektion

Är hemma med Markus idag, han har åkt på en ögoninfektion. Jag har jobbat i två dagar, en i arninge och en i vaxholm. David har varit hemma med Markus två dagar och nu är det min tur. Han är pigg och glad och verkar inte alls sjuk men ögoninfektion är ju oerhört smittsamt så då får man inte gå till dagis. Han har inte varat så mycket ur ögonen idag, det var lite kladd i ena ögat i morse så det verkar vara på upphällningen. SJälv hade jag tänkt att gå och vaccinera mig idag men jag är förkyld nu så det går ju inte. Kanske vaccinerar mig nästa vecka istället, om det finns något vaccin det vill säga.
Jag och Markus har varit ute en stund nu på morgonen och gett fåglarna mat. Det började faktiskt snöa lite lätt och det är väldigt kallt så vi var bara ute i en halvtimme.
Funderar på om vi ska åka till affären sen och köpa choklad så vi kan göra varm choklad=) Lite sugen på det nu i det här vädret.

RSS 2.0