Kastellets julbord

Nu är helgen över och den var händelserik. I fredags fyllde farmor år så vi var på middag där och fick minsann dricka dompa=)
I lördags hade vi pepparkaksbak hemma, Markus åt upp massa deg, hehe. MInna och Maja var här och hjälpte till också och fick göra varsitt stort hjärta. Sen for vi iväg på födelsekalas hos min kusins barn Anton som blev 6 år så då åt vi massa tårta och gottigt. På kvällen åkte vi ut på kastellets julbord. Markus sov emellan halv fem och sex så han höll sig vaken men blev rastlös efter ett tag. VÄrre var det dock med MInna, hon var jättetrött och gnällig.
Igår söndag så åkte vi till Älvsjö och fikade med Andrea, Linda, Linda W, Johan och Martin och så alla barnen förstås. Det var trevligt och lugnt. Sen så tog vi en liten sväng förbi arninge igår kväll och var självklart tvungna att köpa Lips=) Såå jag och D fastnade vid xboxet igår kväll.

Kastellets julbord var trevligt, de hade massa sillsorter, vilket jag inte äter iof. Hörde att det var massor som var slut på den sidan. De hade förrutom den vanliga gravade laxen även makrill, sik, vildsvinstek, tjälknöle( Urk) och massa annat. Varmrättsbordet var jättetråkigt men hurra för dessertbordet!! Ostkaka och hjortronsylt, finns de nåt godare eller??

Idag har jag pluggat mest hela dagen, tenta på torsdag. Det är kallare nu så jag hoppas att de kanske kan komma lite snö i natt eller imorgon=)


Lucia snart och blaskväder

Det är så trist väder!! Den härliga snön vi hade förut är borta och hoppet om en vit jul bli bara mindre och mindre nu. Igår hade dagis luciafirande. De stora barnen luccade för de små och Markus hade suttit och tittat och klappat händerna=)
Nästa vecka är sista veckan han går innan jul sen ska han ha dagis ledigt i nästan 3 veckor.
Min lilla "rinnande vatten" eller "kloakdykare" som de kallar Markus på dagis.
Vi ska åka hem till farmor och farfar idag för farmor fyller år. Först ska vi handla lite presenter, en till farmor, en till Anton som fyller 6 år imorgon och en till adventsfikat på söndag. Imorgon kväll ska vi även på julbord. Puh det blir en händelserik helg men gratis är alltid gott=).
Kommande vecka har jag 2 tentor så jobbar inte på hela nästa vecka förrutom lördag. Plugga, plugga, plugga och apropå det så träffade jag min gamla klassföreståndare från gymnasiet idag i berga centrum innan jag skulle åka och spinna. Det var roligt och se henne, det var trots allt 8 år sedan jag gick ut!!! Börjar känna mej lite gammal, hehe.

Var det bara jag som hejade på Jesper?

Jag ringde 3 gånger på Jesper Blomquist i lördags när han åkte i stjärnor på is. Redan sen första gången jag såg honom åka så tyckte jag att han var absolut bäst. Visst är Markus bra men Jeppe var snäppet bättre. Jag var så himla säker på att Jesper skulle vinna. Hmmm är nog lite dålig förlorare för blev jäkligt sur när Markus vann. Jag sitter ju och ältar det fortfarande, he he.


RSS 2.0