Snart är det midsommar

Jaha nu har jag jobbat 3 dagar i rad, jobbar imorrn och på lördag också. På söndag får jag Markus för mej själv en stund, då ska David jobba.

Vi har bokat kryssning! Ska åka om 2 veckor, första natten vi lämnar ifrån oss Markus. Det kommer nog gå bra, jobbigare för oss tror jag än vad det är för Markus, hehe. Men tror att det är bra att vi kommer iväg lite själva nån gång också.

Nästa helg är det midsommar, kan inte fatta det. Förra midsommar satt jag D, Linda och JOhan och fiskade. Både jag och Linda var typ höggravida=) Nu blir det lite annorlunda den här midsommar. Vi ska vara ett gäng här hemma hos oss och äta lite gott och dricka lite gott. Eventuellt så går vi ner till holsängen och kollar in midsommarstången där.

David var på BVC med Markus häromdagen. Han är nu 75 cm lång, 9240 gram tung och har 46.3 i huvudmått. Han är fortfarande under medellinjen på viktkurvan men följer sig egna kurva bra. Allt såg normalt ut enligt läkaren:)


Sååå nu funkar det

Hej å hå!

Jag har börjat jobba nu, 4-5 dagar i veckan. Kommer oftast hem sent så det blir inte mycket bloggande. Sen har det iof inte funkat och göra det på ett tag men nu gör det det=)

Tänkte att David ska få ta över bloggarrollen lite nu när han är pappaledig. Främst och skriva utvecklingsbiten för Markus. Han försökte faktiskt att ta ett steg utan hjälp idag!!!! Tror inte det är långt kvar nu. 4 tänder har han, tre där nere och en uppe.
Imorgon ska grabbsen till bvc så hoppas att D går in här och uppdaterar lite om längd och vikt.

Jag jobbar nu fem dagar i rad. Imorgon är det Sverige-Grekland. Jag hoppas på Sverige men det är såå mycket frågetecken om mångas form så det känns pirrigt.

Höres//MammatillMarkus

RSS 2.0