Fy för höstsjuka

Åhh va fullkomligt trött jag är på att vara ständigt sjuk nu. Fick diagnosen lunginflammation för en och en halv vecka sen och har knaprat antibiotika klart. Är jag frisk?? Nope inte alls. Hostar, snorar mm. Jag har inte tränat på 4 veckor!! Detta har gjort att jag bestämt mig för att sätta i gång med hård träning så fort jag blir frisk, men jag blir ju aldrig det! Kommande fredag har jag iallafall bokat in ett spinningpass med min kusins fru, hon är instruktör. Sen vill jag gärna fortsätta med det en eller två gånger i veckan plus innebandyn på onsdagar. NU ska min tygpåse på magen bort.

Tenta snart

Usch jag är nervös...ska skriva tenta snart. Har pluggat som en liten dåre nu i flera dagar.
Jag är fortfarande jätteförkyld plus att jag har ont i örat så hoppas jag kan koncentrera mej på uppgifterna.
Tentan är på en och en halv timme sen ska jag iväg på "kickoff" med jobbet.

Markus skulle bli fotograferad idag på dagis, satte på honom hans stentvättade jeans och en fin röd tröja. Hihi, han kommer vara så fin=)

Farmor, farväl.

Igår så var jag på begravning. Min kära farmor blev 84 år så hon levde ett långt liv. Frisk för det mesta förruttom på slutet. Det var sorgligt, jag grät så fort jag kom in i kyrkan och såg kistan. Det är andra gången i mitt liv som någon närstående går bort. Eller som jag kommer ihåg iallafall. Farfar dog när jag var två och det kommer jag inte direkt ihåg. Pia dog för fyra år sen, det känns fortfarande overkligt.
Jag jobbade i tre timmar igår och sen åkte jag hem till mamma och pappa och bytte om. Pappa satte på sig sin vita slips som han har kvar sen farfars begravning. Stackars pappa...han såg så förkrossad ut. David var med på begravningen också fast han har bara träffat farmor en gång. Men det kändes skönt med hans stöd.
Det var massa släkt där igår som jag inte visste vilka det var. Jag visste t.ex. inte att min kusins två döttrar hade barn, vilket innebar att de var 5e generationen när farmor var i liv. Min kusin som jag pratar om är son till min sen länge bortgångne faster. Min ena faster var där med sin man och hennes tre söner. Den äldsta kusinen hade med sina tre döttrar som hunnit blivit jättestora sen jag såg de sist.
Min farfars bror var även där och min farmors syster som nu är den enda i livet av 9 syskon. Farmor kommer vila i familjegraven med farfar och mina två fastrar. Jag kommer sakna henne mycket fast hon har det bättre nu där hon är.

Nu var det ett tag sen

Jag har upplevt 2 händelserika veckor. Förra veckan var bara kaos. På torsdagskvällen ramlade ett träd ner på vår tomt, krossade min sambos arbetsbil och raserade vår teleledning. Vi har därför inte haft internet, telefon eller tv på en vecka. Fick tillbaks allt i fredags. Markus har haft lunginflammation och gått på antibiotika. Han är frisk nu och tillbaks på dagis. Förra lördagen gick min farmor bort. HOn har varit dålig ett tag men det kom ändå som en chock. Jag hade tänkt att besöka henne förra helgen men eftersom vi varit sjuka så fick vi inte gå dit. På torsdag sker begravningen... Det känns sorgligt. Men ändå, hon led mycket på slutet så det är skönt att hon har det bättre nu.
I helgen har jag varit på banditkryssning. Det har varit jätteskoj. Massa bra band, sköna rockers och svineri. Fy fan säger jag bara, stackars personal som jobbar på båten. Det var så stökigt, folk rökte överallt, spydde överallt, Spillde överallt. Båten var Galaxy. Jag är klart besviken över den, skittråkig båt, Cindirella är bättre. Men jag hade iallafall tokskoj och det är det som räknas.
Nu ska jag försöka att hinna plugga så mkt som möjligt eftersom jag ska jobba, tisdag, onsdag, torsdag och fredag.

Ha det!
Kramis


RSS 2.0