Sommar nu

Idag kändes det som sommar, varmt och skönt. Det bästa är att det är fortfarande varmt ute. Härligt.
När jag hämtade Markus på dagis idag så var de ute och lekte, han var aldeles röd. Inte för att han bränt sig utan han var varm. Han hade en långärmad tröja på sig och en tshirt under det så inte konstigt att han var svettig.
På vägen hem så drack han upp halva min vattenflaska så törstig han var. Får nog säga till fröknarna på dagis att de inte behöver ha så mkt kläder på honom såna här dagar. Han har ärvt sin pappas element så han blir lätt varm.

Karen och Alice var här och fikade en stund idag. Hon är så söt lilla Alice men hon var lite missnöjd när hon såg mej. Hehe. De turjäklarna har gått och vunnit 10000 på postkodlotteriet, Karen och Kristian alltså. En annan har inte ens vunnit 100 kr sen man gick med i lotteriet.

Så på onsdag skriver jag sista tentan innan sommarlovet. Sen är det över ett tag. SKÖNT!


Lilla Emil

Enligt min mamma så har vi en liten emil=) Han fick vara på landet med mormor, morfar, anne och minna i helgen som var. Han var överallt och petade och drog, försvann så fort han fick chansen och busade allmänt, hehe.
Markus mormor förstår inte att vi orkar ha barn, men så förstår hon inte heller att vi brukar lämna bort Markus när vi ska storstäda? Dubbelmoral?
Markus blir bara bättre på att prata, han fick 2 böcker av linda och elias förut, var det i påskas kanske? Han kan nästan alla djuren i böckerna nu, han räknar till 10, dock inte i rätt ordning, frågar man om han ska räkna börjar han med fem eller nie.
Igår sa han, mamma, titta en bil. SÅ en fyraordig mening där. När han pruttar säger han *prutt*, lol.
Vår lille pojke börjar bli en stor pojke!

Jag har varit sjuk i en och en halv vecka, kom på att ja varit jättedålig på att skriva, men jag har inte orkat. Har pluggat, jobbat, sovit och om igen. Nästa vecka är sista tentan innan sommarlovet så jag kanske blir lite social snart igen:)
Har fått mitt schema för juni och jobbar cirka 4 dagar i veckan, förrutom vecka 24 då det är semester, eller jag har semester inte david eftersom han bytt jobb nu igen. Lite tråkigt, vet inte riktigt vad jag och markus ska hitta på då. Vi skulle ha åkt till norrtälje å fixat lite i trägårn m.m.
Får se, kanske åker jag och Markus runt lite själva, kanske kan försöka träffa lite vänner som man inte träffat på ett tag.

Snart börjar greys anatomy, måste se det. Det är typ den enda serien som jag tar mej tid att följa nu. Markus somna för en halvtimme sen. Vi lägger honom i sängen vid halv åtta, åtta numera, sen ligger han och bläddrar i böcker själv innan han somnar. På morgnarna får vi gå upp och hämta honom ibland, även om han nu har möjligheten att gå upp själv och komma till oss.
Näh dags att sluta sitta här och glo på teve...
So long

Vackert väder

Idag är det vackert härligt vårväder=) Men jag jobbar ju idag så jag får njuta i en timme av det bara. Det blir mer och mer jobb för mig nu, samtidigt som jag måste hinna plugga klart innan sommaravslutningen.
Markus och jag ska in till vaxholm imorgon och gå på gravsättning och sen ska han få klippa sig min lilla sötis.
Nu har vi också tagit bort ena sängsidan så han har en öppen säng så att säga. Hehe igår så kom han in i vårt sovrum och ruskade på mig, mamma, mamma. Jag kände inte alls för att gå upp men han tyckte det tydligen.
Puh...jag har varit så trött den senaste veckan. Orkar ingenting känns det som.
Ska försöka lägga in lite mer i bloggen sen i helgen, om jag har tid.

RSS 2.0