Sjukvecka

Den här veckan har Markus varit sjuk, förkyld och feber. I onsdags tyckte jag att han verkade bättre men framåt kl 10 så tog jag tempen och hade 38,5. Ettårskalaset öppna förskolan och 1 årsbesöket på bvc fick skjutas upp. Så typiskt! Idag fredag var första dagen på hela veckan Markus fick gå till dagis. Jag har jobbat idag och David har varit ledig. Han passade på att åka till babyland och köpa en sittvagn idag. Brio Sitty. Den är jättefin och såååå mycket mindre än våran andra vagn. Me like:)

Imorgon ska jag upp och baka 4 kladdkakor till Jenny och Christers inflyttningsfest. Sen ska jag iväg till jobbet för sista dagen i den gamla systembolaget-butiken. Sen så ska den byggas om till en självbetjäningsbutik, det ska bli spännande. Jag kommer eventuellt jobba lite i arninge men måste söka nytt jobb för det räcker inte för oss.
Är väl uppe i 25 ansökningar nu och endast 1 svar har jag fått och det var inte positivt....
Fy det är inte kul det här.

Oh en sån liten plutt...

Idag var jag och hälsade på Daniela och fick se hennes lilla underverk Douglas. Så liten! Har Markus varit så där liten?  Han var jättesöt, lik Daniela tycker jag men inte enligt andra tydligen. Man blir lite sugen på att snusa en till bebis=)
Men det får vänta två år till. Faster Linda och jag ska ju vara gravida samtidigt;)

Medan jag var hos Dani så var David och Markus på dagis. David fick lämna vid kvart över tio och hämta Markus vid elva igen. Imorgon ska David lämna honom i en timme själv och han ska få äta lunch på dagis också. Han verkar tycka det är jätteroligt med dagis. Det är nog en fördel att börja inskolning så pass tidigt som vi gör samtidigt som det kan vara en nackdel.

Nu har jag städat här hemma i två timmar, David och Markus är på pappaträff i Vaxholm. Imorgon ska jag jobba, fast känner mej osugen på det efter 4 dagars ledighet. För övrigt så har jag inte hittat nåt nytt jobb till i höst.. Håller på och letar men det är ganska dåligt med jobb nu. Eller de som finns kräver högskole utbildning eller liknande. Mycket lärare och personliga assistenter sökes. Inte direkt my cup of tea.

// MammatillMarkus

Dagis

Igår började Markus på dagis. Det var 1 timmes inskolning då David fick sitta med och inte göra nånting. Det gick jättebra! Dagisfröknarna är jättegoa och erfarna. Markus ville inte gå därifrån. Idag var de där i en timme igen och det gick lika bra idag.  De nya barnen lekte tillsammans medan föräldrarna fick sitta stilla och bara vara närvarande.

I förrigår blev Markus getingstungen i tungan. Antagligen så plockade han upp en krypande geting från golvet och stoppade i munnen. Ingenting hände dock. Han hade lite ont men svullnade aldrig upp nånting.

// MammatillMarkus


Markus 1 års dag!

I lördags fyllde Markus ett år! Att tiden går så fort. Det känns som det var igår som han var en litet knyte och knappt orkade hålla huvudet uppe.
Han fick jättemycket fina presenter av alla. Vi köpte en sandlåda. Av farmor och farfar, gammelfar och mor fick han en gungställning. Av mostrarna fick han en rutschbana. Så nu kan vi ha en hel lekpark på gården. Markus fick förstås massa andra fina presenter. Jag har lagt ut bilder på vallmar.bilddagboken.se.
Vädret var inte vad vi hade hoppats på. Det regnade hela dagen så vi var inne i vardagsrummet allihopa. Typ 7 barn och 10 vuxna=)

En kanondag blev det iallafall. Nu dröjer det ett år tills nästa kalas.

RSS 2.0