En lyckad Möhippa

I lördags var det dags för att hålla möhippa för underbaraste vännen Cissi.
Vi tjejer träffades i berga hemma hos Anneli och sen åkte vi iväg för att hämta upp Cissi hemma. Tack vare hennes käre blivande så sov hon fortfarande när vi kom så vi stormade in i sovrummet och väckte henne.
Hon fick order om att bara sätta på sig bh, morgonrock och gympadojor.
Vi drog tillbaka hem till Anneli där det var uppdukat med frukost och kaffe, sen blev det lite Asti Cinzano och jordgubbar på det.
Cissi fick ta på sig ett par leopardfärgade tights, rosa benvärmare, en rosa kjol, ett linne en lilarosa spetstopp över det och ett rosa hårband=) Vi andra hade toppar på oss där det stod "Jag är inte Cissi"
Sen for vi iväg in till stora staden där vi hade bokat och göra en musikvideo. Hon blev så nervös stackaren när killen som drev stället sa åt henne att hon skulle  börja med att ta av sig kläderna, hehe. Han skojade ju förstås.
Cissi blev pepprad med lite cider och sen fick hon gå in i ett inspelningsrum och sjunga "Girls just wanna have fun". Behöver jag säga att det lät förjävligt. VI tjejer fick förstås köra till den, jag lyckades sjunga för tidigt till en vers och det lät killen som vara kvar på demon. Taskmört
Ett par salongsberusade tjejer stapplade iväg till kronobergsparken och åt kycklingsallad och drack öl. Vi spelade vilda gester och satt väl ungefär i två timmar.
Sen gick vi och dansade poledance! Så himla kul men jobbigt. Det var nog ingen som inte hade ont dagen efter. Jag har fortfarande blåmärken på benen.
Kvällen slutade med grillning i berga och en sväng ut på sports bar men då var vi alla så trötta att vi begav oss hemmåt efter en timme.

Tjing

Panik och stress!

Idag fick jag tillgång till kurserna, hade blivit något strul med intagningen på kommunen. Och jag har två inlämningsuppgifter till på söndag! OMG hur ska jag hinna? Jobbar im, borta hela lördagen och så är det iväg på Arbetsintervju på söndag. Tjohej, har fått dispens och bli sen av den andra läraren men tänkte hinna med den andra uppgiften till på söndag iallafall och så tar jag den ena tills på måndag tror jag. Nästa vecka har jag iallafall hela veckan på mej förrutom lördag då festen på Barnens Ö är.
Har presis kommit hem från träningen i regnet, jag blev så blöt att jag inte märkte att det regnade längre...he he.
David ligger och snarkar på soffan, han kom hem halv tolv igår och åkte kl 6 i morse. Älsklingen.
Nä nu är det dags att snabbduscha och sen nattinatii.


Det går inte

Det går inte är det nya uttrycket Markus har börjat med, hehe. Igår skulle han dricka ur en vattenflaska och poppade ur sig det för första gången. Sen har han sagt det vid några tillfällen till. Vart har han fått det ifrån?
Vet fortfarande inte vad jag ska plugga, har mailat jensen och undrat men inte fått något svar. Så idag blir det att ta hand om lite disk och sånt i väntan på de.
Tjing

Vart är min kurs?

Jaha första skoldagen men när jag loggar in på jensen hittar jag inga kurser. Har inte heller fått antagningsbesked så börjar bli lite orolig. Men ska kolla ikväll igen, ibland kan lärarna lägga ut det lite sent.
Lämnade Markus på dagis i morse och han vill in omedelbart och leka med de andra barnen. Jag passade på att dammsuga lite i morse eftersom jag inte vet vad jag ska plugga. Ska nog gå och hämta honom lite tidigare. Saknar Markus redan!
På söndag är det arbetsintervju=)

Dagarna som gått

Nu har det varit några intensiva dagar med fotbollsläger, dop och jobb. Jobb för Davids del, inte min.
Markus och jag har haft det skönt, badat och lekt lite i värmen.
Igår så var vi på Alice dop, dvs Karen och Kristians Alice. Det var fint med lite skönsång från Tessan och sen smörgåstårta i sockenstugan utanför Värmdö kyrka. Vi åkte sen och handlade mat i Arninge och på kvällen tog jag några öl med tjejerna och pålle:)
Jag kom hem för en stund sen, har varit och tränat fotboll. Puh kan det bli varmare när man springer i solen kl 11 på dagen?
Markus är hos farmor och ska vara där till ikväll. Jag funderar på att dammsuga lite men hittar inte orken. Är helt slut efter helgen.
Imorgon ska Markus till dagis. Markus har förresten 24 i skostorlek nu, undrar vart detta ska sluta. Kommer han också få das boot fötter? Han har växt en hel del på längden också och bara på några veckor har han börjat prata mer och mer. Han sjunger ofta också. Lilla katt t.ex. Nu kan man hålla en konversation med honom. Han förstår verkligen vad man säger som t.ex. i morse sa David. Markus du ska få åka till farmor idag, pappa ska jobba. Mamma då? säger Markus då. Hon ska spela fotboll. Markus: Åka farmor, mamma fotboll. Hehe...sötis.


Tack för alla fina presenter

Markus tackar för alla presenter!

Han fick
*Duplo traktor
*Handuk med bilar
*Nya skor i strlk 24
*Shorts
*Mössa
*Pussel
*Traktorböcker
*Musikcd
*MammaMu filmen
*Tröja
*Gossedjur
*Utelekset

Säkert nåt mer som jag glömt...=)

Ja må han leva

Idag blir vår lilla pojke 2 år! Vart tog tiden vägen? Känns som det var igår när jag gick med honom i magen och knappt kunde gå pga att jag var så tung. Markus väger 13,5 kg och är 88 cm lång, precis på normalkurvan.
Nu vill han dansa, han har fått musikcd med astrid lindgren favoriter utav oss i födelsdagspresent.=)

RSS 2.0