En lyckad Möhippa

I lördags var det dags för att hålla möhippa för underbaraste vännen Cissi.
Vi tjejer träffades i berga hemma hos Anneli och sen åkte vi iväg för att hämta upp Cissi hemma. Tack vare hennes käre blivande så sov hon fortfarande när vi kom så vi stormade in i sovrummet och väckte henne.
Hon fick order om att bara sätta på sig bh, morgonrock och gympadojor.
Vi drog tillbaka hem till Anneli där det var uppdukat med frukost och kaffe, sen blev det lite Asti Cinzano och jordgubbar på det.
Cissi fick ta på sig ett par leopardfärgade tights, rosa benvärmare, en rosa kjol, ett linne en lilarosa spetstopp över det och ett rosa hårband=) Vi andra hade toppar på oss där det stod "Jag är inte Cissi"
Sen for vi iväg in till stora staden där vi hade bokat och göra en musikvideo. Hon blev så nervös stackaren när killen som drev stället sa åt henne att hon skulle  börja med att ta av sig kläderna, hehe. Han skojade ju förstås.
Cissi blev pepprad med lite cider och sen fick hon gå in i ett inspelningsrum och sjunga "Girls just wanna have fun". Behöver jag säga att det lät förjävligt. VI tjejer fick förstås köra till den, jag lyckades sjunga för tidigt till en vers och det lät killen som vara kvar på demon. Taskmört
Ett par salongsberusade tjejer stapplade iväg till kronobergsparken och åt kycklingsallad och drack öl. Vi spelade vilda gester och satt väl ungefär i två timmar.
Sen gick vi och dansade poledance! Så himla kul men jobbigt. Det var nog ingen som inte hade ont dagen efter. Jag har fortfarande blåmärken på benen.
Kvällen slutade med grillning i berga och en sväng ut på sports bar men då var vi alla så trötta att vi begav oss hemmåt efter en timme.

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0