Lördagen den 2 februari, Karens möhippa

I lördags så hade vi möhippa för Karen. Hon hade lyckats boka in en klipptid 08.15 som hon tyväääääär var tvungen att förlora. Klockan 8.20 stormade vi nämligen in och kidnappade henne hos frissan. Oj oj vad förvånad hon blev. Hon fällde tom några tårar lilla gumsan.  Hon fick trä på sig en grön overall och fick en mössa som Martina så duktigt hade broderat, kiss me im norweigan på, hehe.

Sen rusade vi snabbt hem till henne och hämtade några saker som hon skulle ta med sig. Duttiga Karen gick och samlade småmynt på väg till bussen i en dricksburk, haha.

Nio-bussen in till stan och lite småuppdrag på vägen. Karen var tex manad att fråga om bussen gick till Oslo och vart toaletten låg. Hon samlade hela tiden småmynt i bussen.

Om det inte hade varit för prinsesskronan som hon fick på sig skulle man tagit henne för en galen Ole från sällskapsresan.

Lite skumpa när vi kom fram och sen gick vi i samlad trupp till eventstudion. Där blev Karen satt i en stol och blev makad och frissad. Hon visste inte om vad som skulle ske. Medan jag bollade omkring Markus så gick några av oss och valde ut lite kläder inför fotograferingen.

När hon insåg att hon skulle bli fotad i S & M kläder och lite andra utmanande kläder så var nervositeten stor. Men så fort hon fick en öl och stod där framför kameran agerade hon som den bästa playboymodellen. Hon skulle lugnt platsat i Moore.

Vi drog vidare och tog ett lunchhak på vägen. Sedan blev det dags för massa roliga uppdrag igen. Jag missade det mesta för vid den tiden kom David och hämtade Markus. Hon fick iaf sjunga norsk karaoke. Det är när man går omkring med hörlurar på och låter folk gissa vad man sjunger. Med tanke på att man inte hör sig själv så låter det inte så bra. Vi delade hela tiden ut belöningar till henne. Öl och massa annat.

När klockan var halv tre så rörde vi oss till cenralbadet. Typiskt så var det dåligt väder så allt folk hade ju hittat dit denna dag. Vi väntade i nästan 2 timmar på att få komma in. Men det var de värt. Vi bubblad bubbelpool, badade bastu, drack vin i baren=)

Sen blev det en taxi iväg till restaurangen. Sogni hette den. Vi hade bokat bord där för att den hade lite betydelse för karen. Mysig restaurang med en servitör som tyckte han var skitrolig, fast han snarare var patetisk. God mat åt jag men den var väldigt salt.

Vi avslutade dagen med att åka hem, hehe. Vi skulle gått vidare men alla var trötta och orkade inte stå i någon 50 meterskö till golden hits.

En bra möhippa blev det iallafall!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0