Hemma första månaden

Jag kom hem den 4/8 från bb. MIn familj bor i ett hus på en ö som nästan kan likna landet.. Mitt emot våran tomt finns en hästhage där det går hästar som jag brukar lyssna på. Vi har också en katt som heter Findus. Han gillar inte mej särskilt mycket. Det kanske beror på att jag skriker så högt. Katter har ju väldigt bra hörsel. Men jag tror vi börjar närma oss varandra mer nu.  En vecka hemma gick väldigt fort. Jag har en farmor som är överförtjust i mig o pratar något konstigt språk som jag inte förstår. Jag har två fastrar, två mostrar som är jättesnälla. Min farfar är något som pappa kallar råttjäkel, undrar vad det betyder. Min morfar blev tydligen jätteorolig för mej o mamma när jag kom men harn liugnade ner sig sen. Mormor gillar o plocla svamp och lösa korsord. Sen gillar hon mig förstås.
Sist men absolut inte minst så har vi min kusin. Hon förstår nog mig bäst. Alla vuxna pratar ju inte vårat språk.

image16


Efter en vecka hemma så fick jag mitt första bad.. Sen fick jag ligga o lufta o kissa på handuken som jag brukar göra när mamma eller pappa tar av mig blöjan:)
Den här ¨månaden har jag även lärt mig åka bil, sitta i bärsele, gå på promenad liggandes i min vagn.och mycket annat.
Mina sovrutiner är att somna sent o vakna efter 2-3 timmar för att äta. Jag vaknar 2 gånger per natt och vill gärna vara vaken 1-2 timmar.. Sen har jag dessuttom ont i magen på kvällar och nätter..
Mina matrutiner är att äta ofta och länge, helst med max 3 timmars mellanrum. Jag vill gärna gosa med mamma så mycket som möjligt.
Ibland har jag ont i magen. Då skriker jag smärta.                 

Men för det mesta den här månaden har jag lärt känna mina föräldrar. Jag hänger gärna på mammas bröst eller blir omkringburen av pappa. Gillar även att kolla in lamporna o taket här hemma, det är intressant. Olika ljud fångar också min uppmärksamhet.                  

Kommentarer
Postat av: Lindisen och Inez

hej mackisen! kul att du har en blogg nu! Min mamma bloggar lite om mig och en massa annat konstigt som pyssel å länktips å sånt... när du är frisk måste vi leka! puss Inez

2007-09-25 @ 14:14:33
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0