Ny sömnrutin

Jahopp, vi var ju på bvc igår. Ojojoj snart väger Markus 6 kg!! Det känns i armen att han börjar bli tung kan jag tala om. Som sagt, vår son har ju en tendens till och vara vaken på nätterna, gärna 3 timmar i sträck sådär. Det betyder ju att han inte riktigt förstått det där med natt och dag ännu och att vi måste hjälpa honom lite på traven. Sen har vi lagt honom aldeles för sent också. Han har ju inte lyckats sova förrän 23 ibland.
Men då sa dem på bvc att vi ska lägga honom efter 18 och få honom och sova mellan 18-19, detta innebär att han helst inte ska sova mellan 15-18 överhuvudtaget utan att vi måste hålla honom vaken! Vi började med detta igår. Han somnade vid cirka 18.20, vakna för och äta 2145 somna om, vakna vid 0245 för o äta och blöjbyte, somnade om!! Och så vakna vi cirka 0715 i morse:) Jaja det fungerade utmärkt men vi vill fortsätta några kvällar innan jag kommer säga att det verkligen fungerar.
I helgen blir det av till Edsbyn, till gammelmormor och morfar, det ska bli skönt. Markus får träffa dem och Maria då förstås medan han fortfarande är liten.

Här är han i amningskudden:)                                                                                                                                     


  image33

Kommentarer
Postat av: Lena Gripavall

Vilket gosigt barnbarn jag har. Kramar farmor.

2007-10-17 @ 20:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0