Måndag 1/10

image30 JA SNART FÅR VI ETT NYTT XBOX 360!!

För några veckor sedan hade vi ju ett blixtnedslag här hemma då både tvn, datorn och xboxet gick sönder. Att ha och göra med försäkringsbolag är inte det roligaste har vi upptäckt. Dem ringer inte när dem säger att dem ska ringa och sen trugar dem om ersättningen fast vi har rätt till full ersättning!
Men efter mycket om och men får vi nu ett nytt xbox. Vi får köpa en ny dator för mycket mindre än vad vi köpte våran dator för. Tvn är på rep och vi väntar på att få ett prisförslag.

Nu jobbar David sista veckan på täby park. 5 dagar kvar, eller rättare sagt 5 kvällar kvar och arbeta. Jippi, det är en glädje både för mig, honom och Markus. Nu träffar han sin son nästan enbart på nätter och då får man ju inte så mycket kontakt. Vi kommer kunna ha riktiga familjemiddagar!! Hans nya jobb är ju bara lunchtider.
Markus sov mycket bättre igår natt och natten till idag helt apropå. Hoppas det håller i sig nu för jag kommer inte få den underbara hjälp jag fått från David lika mycket när han övergår till lunchjobb. Då är det självklart att han ska få sova ( om han kan sova) :)

/ Mamma till Markus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0